kaching

Ahad, 20 Julai 2014

Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80

Assalamualaikum wbt

Segmen ni berakhir esok..dah lama tuan punya belog ni invite baru hari ni berkesempatan. Minta maaf ya :) tak menang tak apa yang penting ada kawan baru :) selamat berkenalan..

Ihya' Ramadhan | Giveaway | Shaklee | Sungai Buloh | Setiawangsa
http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html


12 ulasan:

  1. Gud luck...

    PS....sistem nie lebih selamat, sebab taksi harga tetap, lpas tu pemantauan sepanjang perjalanan....visit laman web dorg...lebih selamat dr segi jaminan keselamatan...

    BalasPadam
  2. Salam. singgah sini. aRz pun dari segmen yang sama. Semoga berjaya ok.
    Ini blog baru ka lama? Baru 17 ahli?

    BalasPadam
  3. owh ok. baru terbaca di sidebar. baru faham

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..
    Terima kasih kerana sudi join GA saya..
    Really appreciate it :)
    Nanti jangan lupa check GA ID ye nanti...
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-ihya-ramadhan-giveaway.html

    BalasPadam
  5. Blogwalking menanti masa sahur..
    dari GA yang sama

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    BalasPadam
  6. gudluck dear ;-) moga berjaya tau

    BalasPadam
  7. Singgah sini kejap, hai :)

    Al-Quran comel ni tinggal 4 corak je~~~
    http://nadyabubble.blogspot.com/2014/08/rainbow-al-quran-madina.html

    BalasPadam
  8. Singgah sini kejap, hai :)

    Al-Quran comel ni tinggal 4 corak je~~~
    http://nadyabubble.blogspot.com/2014/08/rainbow-al-quran-madina.html

    BalasPadam
  9. Ehhh aRz MoHa pun ada sini, ehhh Rietta pun ada. .. Hai korang! Kensl Jm x heeee ngada ngada kan

    Betul tu nurul best sgt klau ramai kenalan d alam maya ni :-)

    BalasPadam
  10. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    BalasPadam

kaching

Popular Posts