kaching

Rabu, 9 Julai 2014

Kak Kiah's Cake House

Asaalamualaikum wbt

Hehe...

Maaf sebab lambat balas kunjungan kawan-kawan. Kat office dah tak boleh berbelog. So terpaksa curi masa kat rumah...

So harini nak share satu kedai bakery yang fancy tapi harga tak fancy pun... berpatutan sangat. Tak kenal pun dengan tuan punya kedai but senang hati nak kongsi kenapa saya suka dengan bakery ni.

Kak Kiah Cakehouse

1st of all.. kedai bakery lain tak sefancy ini hehe... lepastu ada jual.kek yang hias dengan comelcomel utk setengah kg. So kalau untuk keluarga kecil yg nak celbrate birthday kecil-kecilan boleh lah dapatkan di sana. Hmmm banyak lagi lah reason kenapa saya suja dengan kedai ni hehe..

As for now belom ada favourite cake lagi, sebab tak khatam lagi semua kek tapiiii NMD dan NDR dah ada fave rainbow cheese dalam jar tu... kalau singgah mesti beli sorang satu huhu..

Kak Kiah Cakehouse
Kak Kiah Cakehouse

So KKCH saya doakan semoga kedai cake ni akan bertambah maju. Buka satu cawangan dekat area saya lepastu buat la membership card supaya boleh dapat harga spesel hehehehe....

So kawan-kawan sekitar kk,putatan, papar, beaufort dan ke bawah bolehlah singgah di kedai kek comel diorang ni k...

Kak Kiah Cakehouse


6 ulasan:

  1. I like cakes very much. All my kiddos pun same..including baby 1 year.

    BalasPadam
  2. kek tapi di simpan dalam bekas jem?
    unik!

    BalasPadam
    Balasan
    1. iya hihi.. comel je buat kita sayang nak makan huhuhuhu

      Padam
  3. teringin nak cuba cake in jar tapi belum berpeluang

    BalasPadam

kaching

Popular Posts