kaching

Ahad, 22 Februari 2015

Chinese New Year

Hai Assalamualaikum :)

CNY cuti panjang. Mesti ramai yang pergi bercuti.

Kami di rumah ja sebab seminggu sebelum tu saya demam selesema. Haish nak masuk 2 minggu juga saya recover.

Ada hikmah 2minggu nda sentuh air manis. Tengok ais ngeri bah sebab seminggu nda dapat tido malam sebab batuk gile ah. Tahap nda dapat drive sebab rasa macam di awangan. Hihi cerita pasal demam pula.

CNY haritu kami pegi zoo. Sebab anak mo tengok binatang. Hmmmmmm zoo macam tu juga tiada perubahan. Binatang mcm sakit je :(. 3 hari lagi kami habiskan masa di kampung. Tiada juga yg menarik hihi melawat orang tua :) kalau ada cuti pnjg macam ni ja boleh stay di kampung lama sket.

So CNY korang bercuti g mana?

Selasa, 10 Februari 2015

Reshuffle

Assalsmulaikum wbt

It's a been few weeks ofis saya sibuk berpindah randah... meja saya pun baru sampai last week. Hopefully this week partition sudah sampai cos i cant wait to decorate my small office. I am no longer having my own room but its ok asal ada space dan locked drawer pun memadai...

Btw.. baru sedar i was given a voucher by pixajoy. I am thinking to make a calendar. Hmm  nda sabar sudah mau gaji cos wanna buy more mini photobook... will review  about the mini photobook later :)

Ok thats all from me.

XOXO

kaching

Popular Posts