kaching

Isnin, 30 Jun 2014

New Route

Asaalamualaikum wbt and Hi

Alhamdulillah diberi peluang untuk menjalani ibadah puasa hari ke 2 :)

This is my 1st experience fasting as a working mum. Excited sangat ok bila jam 3pm dah boleh keluar ofis. Boleh peluk anak awal dari biasa wehoo.. :)

So hari ni route baru. Sebab mama saya pun ibu berkerja so beliau pn balik awal. So biasanya mama balik ikut bapa so kali ni dia ikut saya pulang wehoo

So today my 1st experience driving to bazaar memang ramai orang tahap langgarlanggar side miror fuh!!

Begitulah ceritanya hari kedua ramadhan dan hari pertama saya berkerja di bulan ramadhan.

So how is 2nd Ramadhan treating you???

Reborn

Assalamualaikum wbt and Hi

Alhamdulillah.. 

Diberi kekuatan untuk menulis lagi...kepada kawan-kawan yang telah dimaklumkan.. well yeah its me again cuma di blog baru.. tukar konsep sudah. Kepada yang sebelum ni sudah kenal siapa saya, follow ig dan fb saya you are very lucky person.. hey lucky ke? apa pun thank you sebab masih sudi datang menemankan saya di belog baru ini,  but to my new friend.. hello right time right place akan kenal juga tu kan? kan? kan?

So how was your Ramadhan ?

Juadah buka puasa untuk day 1
Roti Salut Telur inti Sardin
Cucur Udang Lubok - tepung macik yang bancuh
Nestum Cheese Cake &  Oreo Cheese Cake
Kak Kiah's Cake house

So apa juadah korang buka puasa nanti ?



kaching

Popular Posts