kaching

Ahad, 28 Disember 2014

Jelly Bunny @ Oceanus, Kota Kinabalu

Assalamualaikum wbt.

Hai.. just want to let you know another shopping mall baru dibuka di Kota Kinabalu. depan Marina Court Apartment..used to be  "waterfront". Nama mall tu Oceanus. Apa yang menarik konsep interior mall tu kan hidupan laut gittew so tiang dalam mall tu ada deco macam ni... cantik! seriously dia guna mosaict bukan lukis..so potensi nak pudar cepat tu kuranglah kan..? ehehe..


one of the deco. depan entrance
finally ada Jelly Bunny wehoo

Yang menarik hati saya untuk pergi sini tu sebenarnya mau jejak kaki ke butik Jelly Bunny.. im so in love with jelly shoes sebabnya kalis air dan plg sedap kalau driving.. im the type of person who wear shoes.. mostly orangkan nda suka pakai kasut.. my fave. shoes is Jelly shoes.. at this moment i only have 3 pairs. 2 pairs mmg pakai sampai lunyai.. so thank youlah Jelly Bunny kerana melebarkan sayapmu kemari.. hehe boleh beli JB yang affordable gittew.




Last but not least wajiblah tempel kami yang serba hijau ini :). 

Thats all for now.. see you next post. xoxo

1 ulasan:

  1. konsep mall tu sesuai lah dgn nama mall tu kan..

    BalasPadam

kaching

Popular Posts