kaching

Rabu, 10 Disember 2014

Shopping sambil beramal @Parkson

Assalamualaikum

Hai! Last saturday kan  i jalan-jalan pegi 1Borneo hypermall. Then masa pegi parkson nampak satu banner besar program donation persedian untuk budak-budak yg kurang mampu ke sekolah dengan membeli barangan sekolah di parkson untuk mereka. I was interested tapi masa tu i couldnt decide mau beli apa dan untuk siapa. Kalaulah saya kaya i borong je semua huu...

Then balik rumah i couldnt help to think about it. I asked my husband kalau ada tu program di  parkson kk kita join lah. Then my husband pun said yes.

So tadi lepas lunch we try our luck. We went to parkson wwsn. Alhamdulillah ada. I was excited and i asked my husband kalau boleh beli untuk girls. Misti siok...

So kami excitedlah kan beli untuk girl like we have a daughter gituu..sungguh menghilangkan stress ahaha..

Whoever get the present.. hopefully adik rajinlah belajar so you could change your future.

Last but not least kepada kawan-kawan yg berminat untuk bantu. You can go to the parkson nearby.. boleh derma berapa-berapa ja tau. Jngnlah lepas peluang macam ni ;)
Bershopping sambil beramal.

Thats all :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

kaching

Popular Posts