kaching

Selasa, 9 Disember 2014

Makan Hujung Tahun

Hai & Assalamualaikum...

Lama sangat bah mendiamkan diri di sini.. actually i have lotsa thing to share with you guys but hmm ndataulah why malas nak taip maybe sebab i spent so much time on instagram.. do you have instagram??? Maybe we should add each other hehe.. so we could follow each other updated through instagram gitew.. what say you?

Lain cerita.. sekarang hujung tahun kalau nda makan dinner adalah juga makan bersama bahagian :) so department kami pun ada wehoo.. macam tahun lepas juga we choose pan pacific.. boss suka di sini. Saya ni jarang makan hotel kecuali ada kawin atau mmg stay di hotel dalam setahun tu boleh kira sama jarilah.. but so far i love promenade buffet lunch kali sebab ada ABC dan aiskrim.. nyummehnya...

Office kamu? Mana fevret place untuk makan-makan hujung tahun ni?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

kaching

Popular Posts