kaching

Khamis, 18 Disember 2014

H&M 1Borneo, Sabah

Assalamualaikum wbt

Andaikata ada yang tak tahu lagi H&M yang femes itu dah bukak di 1Borneo, Sabah. Masa opening tu sampai berbaris orang ya menunggu.. kagum sungguh i.. hati memang teruja mau pegi tapi jauh betol bah dari Putatan. Boleh juga kali sampai 1 jam kalau jem.

Tapi haritu saya diarahkan untuk hadir ke family day kementerian di eco deck UMS. Balik dari family day saya pun ambiklah kesempatan untuk ke H&M yang letaknya sebelah ja dengan UMS.

Saya simpulkan H&M ni barang yang dipamerkan ikut musim.. so musim yg saya pg tu musim sejuk.. sooo bnyjlah baju sejuk dan boots.. dari emak sampailah baby.. comel gilaaa.. aduii anak-anak pun rambang mata boleh? Tapi rembat baju biasa ja sebabnya diorang ni banyak baju jalan tapi  baju pakai kat rumah tiada.. ish3x. Husband pun rembat suar slack


Sementara saya, kasut sukan yang hmm yang fancy gila...Dengar khabar ada lagi H&M akan di buka di pusat bandar Kota Kinabalu.. hah saya setuju sangat!!! Kasihanilah kami yang jauh ini hik hik

So korang suka tak pegi H&M?

3 ulasan:

  1. Kite xleh masuk h&m..bukan shopping utk baju sendri tp utk baju anak..hehe

    BalasPadam
  2. bila la nak buka caw kat kuantan jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. confus i..lya tinggal kat kemaman ke kat kuantan? huhuhu

      Padam

kaching

Popular Posts