kaching

Ahad, 29 Mac 2015

Imago Mall

Assalamualaikum..

So today satu lagi mall di KK ni buka. it is Imago mall... mall kontroversi sebab signagenya jatuh dan menimpa pekerjanya.

Sooo... bila datang... gila ramai orang!.. lepastu kan... tiba-tiba black out few shops tiada lampu... tapi orang peduli happa... Toilet dia cantik mau mam.. i wish it will stay clean..

Sooooo overall i like this mall so much. I dont need to go to 1borneo anymore yippeeee... bye bye 1borneo

Oh..  sebab belom gajian tiada yang kubeli hehe..hanya register jadi mbo cinema members.

Looking forward to visit this mall again lepas gajian.

xoxo


Sabtu, 28 Mac 2015

Happy Birthday!

Assalamualaikum.

Last week adalah minggu yang istimewa untuk kami semua. It was my eldest son dan birthday ensuami.

Sebenarnya i didnt plan mau celebrate secara besaran. Cuma pln mau makan dan jalan-jalan seja. Tapiii memandangkan NMD teringin mau celebrate birthday dengan keluarga.. so dengan tabahnya kami menyiapkannya.

There were only kami dan adik beradimama... tp adikberadikmama pun boleh tahan jg ramai...No kids were invited sebab dhuha and nanesh ada penyakit yang boleh berjangkit. Soo.. party sama org dewasa ja.

Alhamdulillah it went smooth thank you everybodeh yang datang :)

NMD is six years old now... big boy sudah. Dia meraikan 6 tahunnya dengan travel to kg without us... wah sedih k. Later i share with you k.

Thats all xoxo.

Isnin, 2 Mac 2015

Ocean 7 art Gallery @Oceanus Mall

Alhamdulillah..

Last weekend kami sekeluarga berpeluang meluangkan masa ke Ocean 7 Art Gallery @ Oceanus Mall.Happy sebab nda perlu tunggu sampai g Icity,JB & Singapore bah di Kk pun ada sudah.

According kak Dewina lukisan akan diganti every 3 months. Mula-mula ingat lukis atas dinding. Rupanya atas kanvas lpstu lekat di dinding. Bayaran untuk masuk RM20 dewasa dan RM15 untuk kanak-kamak

So pegilah bagi sokongan new attraction di KK ni. Kalau bukan kita siapa lagi kan?
Tu je lah for today. See you next post. Xoxo

kaching

Popular Posts