kaching

Rabu, 14 Januari 2015

Kembali ke Sekolah 2015

Alhamdulillah..
Tahun ni adalah tahun pertama anak ke-2 saya ke sekolah. Tidak seperti tahun lepas saya agak nervous, tahun ni tenang shj :)
NDR mudah di urus. Tidak meragam bila disiapkan ke sekolah. Thank you Allah memudahkan hari kami.
Abangnya pula merupakan tahun akhir. Jadi tahun ni kena kerja lebih keras supaya tidak ketinggalan.
Kawan-kawan pula macam mana?

Ahad, 11 Januari 2015

Happy New Year 2015

Assalamualaikum wbt.

Happy New Year!! Apa azam baru korang? Mine is tahun ni adalah tahun berjimat.

How i wish i can travel out of Malaysia lah kan? but this year  kena saving more money. So byebye pengembaraan ke luar Malaysia. Let's godek all of attractions di sabah esp. Kk :) it 's going to be  FUN!!

Honestly i dont really remember all of things that happened last year. Thank you to the all captured photos. So that i can recall back everything haaaaiiisshhh..

So hmm lets see..

Ok one of most important highlight ialah saya start driving dan mengemikkan kereta depan dan belakang dan nda lupa juga mencalarkannya.

Then.. i become less active on media social. Ye ke? But actually less active giving comments je pon. I just do what i do best iaitu syok sendiri. So i dont really   follow what is on media social as much as i did before. Kalau dulu i dah boleh jadi penjaga timeline dan newsfeed but then i realized it may cause damage to my life and friendship bah.  Banyak salah faham, drama gosh bikin bellak you know kahkahkah..

So what ive done was unfriend/unfollow/hide some ppl who gave huge negative impact to my life. It didnt mean they were bad person but if their action made me feel down then i will let them go. well ada jugalah yang memang layak diijauhkan..hehehe..So the result was I lebih tenang gittew. alhamdulillah

Hmm actually banyak benda yang berlaku dalam 2014 pahit manis mau cerita di sini macam nda cukup satu entri ahaha.. but insya allah this 2015 mau rajin-rajin tulis sini so that i can remember :)

Oh next post mau share pasal malam tahun baru dan attractions baru yang ada di KK..

See you next post. XOXO

My kids were wearing long sleeve from H&M
spesel sebab abang yang pilih untuk dia dan adik-adik

kaching

Popular Posts