kaching

Ahad, 30 Ogos 2015

De Art Hotel, Shah Alam

Assalamualaikum,

Hari ni mau kongsi hotel yang kami pilih di Shah Alam. I choose hotel ni sebab konsep dia yang comey. Husband bilang tu hotel pelik sebab colourful but im loving it.

Comey sebab setiap satu bilik mempunyai tema yang berlainan.. kami nda juga lah pilih tema apa-apa tapi kami dapat bilik bertema "On Cloud Nine"


Budget hotel sempit dia macam juga tune hotel bezanya hotel ni cukup lengkap yang nda lengkap heater. Im not surelah kami ka yang nda jumpa suis heater.. plus wifi pun nda berapa ok.

Overal bilik ni cute dan ada complementary breakfast di cafe sebelah hotel tu. Parking disediakan tapi guna kupon jugalah so pandai-pandailah gores sampai rasa-rasa mau bergerak tu kan?

Selain itu tiada yang mau di komplenkan kalau mau kelainan boleh la stay di sini "Hotel De Art".. hehehe..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

kaching

Popular Posts