kaching

Khamis, 7 Ogos 2014

Kembali berkerja

Hai Assalamualaikum

Actually dah mula berkerja last friday lagi. Tapi bahang malas tu mula dirasakan hari isnin haha...

Hari selasa pula diserang cirit birit dan demam panas. Berlanjutanlah ke hari ini. Tak tau pula masuk angin boleh menyebabkan cirit birit ish3x

So how was your 1st week at work place lepas cuti raya?

4 ulasan:

  1. hehe first day datang lewat dari kebiasaan..mood pun mood cuti lagi..the next day, and hari2 seterusnya dah mula okay.. buat kerja macam biasa huu

    BalasPadam
  2. hehe first day datang lewat dari kebiasaan..mood pun mood cuti lagi..the next day, and hari2 seterusnya dah mula okay.. buat kerja macam biasa huu

    BalasPadam
  3. Salam nurul, Jm cam kenal je tau...sblm ni pernah singgah blog Jm kan ni kawan bibiErr tu kan :-)

    BalasPadam
  4. First welepas raya masuk keje lemau yak amat :-)ek

    BalasPadam

kaching

Popular Posts