kaching

Sabtu, 30 Ogos 2014

Mabuhay Manila: Casa Manila

Assalamualaikum wbt

Haaaaaaa.. ni hari mau share lagi next stop yang kami singgah iaitu Casa Manila. Casa ni kalau bahasa sepanyol rumah la bah kan? so maksudnya Rumah Manila..ada pun Casa Manila yang kami pegi ni bukanlah rumah yang calang-calang tap muzium kolesi rumah orang yang kaya zaman dahulu kala gittew..


Palinglah saya suka melawat rumah-rumah lama ni...tapi tulah sayang nda dapat ambil gambar dalam tu very exclusive tapiii jap tadi saya google nah this is for you!!

Dapur rumah
Hiasan dinding antara tingkat atas dan bawah
Ruang Makan

Ini adalah perkarangan rumah
tandas
I wonder ada jg ka orang tunai hajat berdua? hmm
Salah satu bilik

Ini versi kami





itu je lah yang mampu ahaha..sebabnya tak dapat ambil gambar kat dalam kan? hehe

entrance fee: PHP 75

Next to Rizal Park... Stay Tune!!

2 ulasan:

  1. Yang toilet kerusi berkembar tu paling kelakar. hehe. Nice sharing. *done follow. Keep in touch :)

    BalasPadam
  2. lucu la pulak gambar tempat buang hajat tu,couple2 lagi..hahha

    BalasPadam

kaching

Popular Posts