kaching

Isnin, 14 Julai 2014

Persiapan Raya

Assalamualaikum wbt
Hah macam mana persiapan korang?
Mine is almost complete.... lega juga la sebab persedian baju raya dah settle. Cuma ada lah sikit-sikit nda setel macam kasut dan stokin tu.. itu bahagian dadi diorang..rambut anak-anak dah gunting awal-awal.

Tahun ni beraya di kampung suami. Sebab tahun ni abang ipar saya beraya di tawau. Kesian juga  kalau mak mertua saya sorang ja. Dahlah bapa mentua saya nda sihat kan.. huhu... saya tahu mama saya ok walaupun ada sedikit sedihlah bila saya dan anak-anak tiada di pagi raya kan? Kesian mama...huhu

So apa warna tema baju raya korang tahun ni? Dan apa fashion raya tahun ni? Hihi mesti meletup-letup la tu kan?

Ps/ Duit raya blom lagi prepare hu hu..

8 ulasan:

  1. this year kami somi isteri ikut warna baju anak je...itu pun yg recycle..hehhe

    BalasPadam
  2. waaa....dh setel dh.sy bj anak dh setel tp bj mak pak xda lg

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. lya pon smua dh settle.. Baju raya biasa2 je.. xde meletops pom. Hehe.

    Biasalah klo dh bkahwin.. kna btolenrasi dlm hal mcm ni.. lya pom mlm raya n pg raya rmh MIL..lps tu trs gerak rmh family lya.. n t/hari join MIL .. mujur duduk satu daerah.

    BalasPadam
  4. Salam..
    Nanti jangan lupa join GA saya ye..
    Ada rezeki nanti boleh menang duit raya... :)
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    BalasPadam
  5. Lega bila semua persiapan raya dah siap kan? jangan lupa kongsikan pengalaman raya di Sabah untuk orang semenanjung ya.

    Tawau tak kena perintah berkurung?

    BalasPadam
  6. wahhh..pakai tutu skirt ya Raya ni?hehe..famili saya tahun ni tema coklat pastel... hehe.. :)

    BalasPadam
  7. Memang xde persiapan tahun ni. Hanya baju kurung & baju melayu sepasang sorang.
    Terlalu busy..

    BalasPadam
  8. Jm sekadar baju kurung je almaklumlah sorang diri x de lah prepare beriya cam org lain :-)

    BalasPadam

kaching

Popular Posts